Go for a poppin' career

Klaar voor de start in je carrière?

Ben je pas afgestudeerd? Heb je een interesse in werving en selectie? Wil je niets liever dan carrière maken? En heb je humor, gezond verstand en doorzettingsvermogen? Dan zit je goed bij ons. Intelect biedt schoolverlaters met een bachelor en/of masterdiploma de kans om zich te bewijzen in de wondere, maar commerciële wereld van Human Resources.

Inspired by growth? Join us!

Iedereen die bij ons begint te werken, en zijn of haar guts toont, kan snel carrière maken. Zo kan je doorgroeien naar een senior positie mits de vooropgestelde doelen en targets worden behaald. Wil je blijven groeien en heb je commerciële ambities dan ligt een functie als Recruitment Officer in het vizier. Schuilt er in jou een ondernemer met een passie voor recruitment, sales en people coaching dan kan je in de functie van Recruitment Manager jouw eigen Intelect-kantoor runnen. Door onze sterke groei en ambitie zijn doorgroeimogelijkheden geen tienjarenplan! 

Past de Intelect-mentaliteit volledig bij jou en wil je een fundament worden van ons bedrijf dan kan je ook op ons hoofdkantoor terecht. Hier werken alle overkoepelende diensten als boekhouding, sales en communicatie.