Jouw talent in onze spotlight

Carrière bij Intelect

Jouw talent in onze spotlight

In no time een expert worden in het matchen van talent en KMO’s. Ga bij Intelect voor een carrière met inhoud en impact waar een top bedrijfscultuur de toon zet.

Onze missie

Groei staat centraal

Intelect investeert in talent. Met onze spotlight op de groei van elke medewerker, ondervinden onze Intelecters dit dagelijks. 

 

Wij creëren voor elke Intelecter een omgeving waarbij openheid en doorzettingsvermogen centraal staan. De kans om te leren, fouten te durven maken en beter te worden.  Met andere woorden, de ideale context om de beste versie van jezelf te worden!

Wij geloven dat elk van ons een impact heeft op de groei van onze organisatie. Dat een brede waaier aan skills en talenten het team sterker maakt en dat authenticiteit ons verbindt. Samen bereik je niet alleen meer, het is gewoon veel leuker.

Als team staan we steeds klaar om je aan te moedigen en te motiveren.

Carrière visie

Investeren in talent

Expertise in de spotlight

Intelecters genieten van een 360° opleiding met als focus het uitbreiden van kennis en ontwikkelen van skills. Dankzij onze know-how in rekrutering leren wij je als geen ander hoe expert te worden én te blijven. De Intelect Academy verzorgt zowel de interne als on-the-job training gegeven door inhouse experten. Ook de externe opleidingen bij onze partners worden op maat voorzien.

Zo word jij in no time zelf een expert met impact op de groei van KMO’s én de carrière van jouw kandidaten.

Groei in de spotlight

Talentontwikkeling en groei staan centraal binnen de hele organisatie en op korte tijd beheers je verschillende domeinen. Regelmatig overleg, functioneringsgesprekken en gerichte feedback zorgen ervoor dat we jouw talenten ontdekken. Op die manier zijn we jouw bondgenoot in het maximaal ontwikkelen van jouw potentieel. Doorgroei in de richting die jij zoekt: nieuwe verantwoordelijkheden, people management of je verder specialiseren.

De controle over je loopbaan, die heb je zelf!

Betrokkenheid in de spotlight

Bij Intelect heb je de kans om samen te werken over alle functies en kantoren heen, om aan de hand van projecten nieuwe skills en expertise op te bouwen. Zo kunnen Intelecters hun horizon verbreden en nieuwe talenten ontdekken. We stimuleren jouw betrokken-heid in de organisatie en jij draagt bij aan de vooruitgang van Intelect. Wie graag expertise, een idee, een oplossing, ... deelt met het team, mag van ons in de spotlight staan.

Kennis en durf in perfecte harmonie!

Bedrijfscultuur

De Intelect-cultuur

Bij Intelect kom je terecht in een hecht team met een passie voor mensen. Een dynamisch team van echte go-getters dat je elke dag inspireert om er met volle energie voor te gaan. Drive en durf zijn 2 kernwoorden die we allemaal hoog in het vaandel dragen. Wij moedigen elkaar aan de touwtjes in handen te nemen en er telkens met veel energie en plezier voor te gaan.

Ook al zitten we regionaal verspreid, toch is er veel verbinding binnen ons team. We laten geen kans onbenut om gezellig samen te zijn. Denk daarbij maar aan het legendarische kwartaalweekend, de apéro’s, picknicks, afterworks, …

Interne vacatures

Jobstudent Recruiter

Gent

Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei.

Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om onze huidige teams te versterken. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei.

Meer lezen

Recruitment Manager

Gent

Je hebt ervaring met coachen van mensen in een commerciële setting en voelt dat je toe bent aan de volgende stap in jouw carrière. Meer eindverantwoordelijkheid, job autonomie en impact. Een eigen team, een eigen regio, een eigen klantenportefeuille. Klopt? Dan ben je bij Intelect aan het juiste adres. Wij zoeken een gedreven Recruitment Manager voor ons kantoor te Gent.

Meer lezen

HR administrator

Kontich

Jij ontfermt je over de administratieve kant van HR. Dat wil zeggen dat jij instaat voor het nakijken van contracten, ingeven van prestaties of het doorgeven van verlengingen.
Naast de administratieve kant, is er ook een communicatieve kant; jij bent, samen met je team, het aanspreekpunt voor alle vragen van uitzendkrachten, klanten en interne werknemers. Je pluist voor hen het juiste antwoord uit, vraagt de juiste documenten op en zorgt voor een correcte opvolging.
Jouw dag start met een focus-meeting in het team. Jullie kijken welke taken er op de agenda staan en hoe ze verdeeld worden. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, maar je kan steeds bij je collega's terecht voor vragen en begeleiding.

Meer lezen

Recruiter

Antwerpen

Klaar voor de start van jouw carrière? Je wilt een uitdaging binnen de HR- en rekruteringswereld, waar je kan groeien en jouw skills verder kan ontwikkelen. Welkom bij Intelect, een no-nonsense KMO-rekruteringsspecialist, waar job autonomie, inspraak en waardering centraal staan.

Meer lezen

Vacature in de spotlight

Klaar voor de start van jouw carrière? Je wilt een uitdaging binnen de HR- en rekruteringswereld, waar je kan groeien en jouw skills verder kan ontwikkelen. Welkom bij Intelect, een no-nonsense KMO-rekruteringsspecialist, waar job autonomie, inspraak en waardering centraal staan.

Solliciteer

Testimonials

Talent in de spotlight

Interne rekrutering

Interesse? Neem contact op met Fleur

Neem contact op
Interesse? Neem contact op met Fleur
Contact

Fleur Preckler

0486 230 309

LinkedIn