Jouw talent in onze spotlight

Carrière bij Intelect

Jouw talent in onze spotlight

In no time een expert worden in het matchen van talent en KMO’s. Ga bij Intelect voor een carrière met inhoud en impact waar een top bedrijfscultuur de toon zet.

Onze missie

Groei staat centraal

Intelect investeert in talent. Met onze spotlight op de groei van elke medewerker, ondervinden onze Intelecters dit dagelijks. 

 

Wij creëren voor elke Intelecter een omgeving waarbij openheid en doorzettingsvermogen centraal staan. De kans om te leren, fouten te durven maken en beter te worden. Met andere woorden, de ideale context om de beste versie van jezelf te worden!

Wij geloven dat elk van ons een impact heeft op de groei van onze organisatie, dat een brede waaier aan skills en talenten het team sterker maakt en dat authenticiteit ons verbindt. Samen bereik je niet alleen meer, het is gewoon veel leuker.

Als team staan we steeds klaar om je aan te moedigen en te motiveren.

Carrière visie

Investeren in talent

Expertise in de spotlight

Intelecters genieten van een 360° opleiding met als focus het uitbreiden van kennis en ontwikkelen van skills. Dankzij onze knowhow in rekrutering leren wij je als geen ander hoe expert te worden én te blijven. De Intelect Academy verzorgt de interne en de on-the-job training, gegeven door inhouse experten. Ook de externe opleidingen bij onze partners worden op maat voorzien.

Zo word jij in no time zelf een expert met impact op de groei van KMO’s én de carrière van jouw kandidaten.

Groei in de spotlight

Talentontwikkeling en groei staan centraal binnen de hele organisatie en op korte tijd beheers je verschillende domeinen. Regelmatig overleg, functioneringsgesprekken en gerichte feedback zorgen ervoor dat we jouw talenten ontdekken. Op die manier zijn we jouw bondgenoot in het maximaal ontwikkelen van jouw potentieel. Doorgroei in de richting die jij zoekt: nieuwe verantwoordelijkheden, people management of je verder specialiseren.

De controle over je loopbaan, die heb je zelf in handen!

Betrokkenheid in de spotlight

Bij Intelect heb je de kans om samen te werken over alle functies en kantoren heen, om aan de hand van projecten nieuwe skills en expertise op te bouwen. Zo kunnen Intelecters hun horizon verbreden en nieuwe talenten ontdekken. We stimuleren jouw betrokken-heid in de organisatie en jij draagt bij aan de vooruitgang van Intelect. Wie graag expertise, een idee, een oplossing ... deelt met het team, mag van ons in de spotlight staan.

Kennis en durf in perfecte harmonie!

Bedrijfscultuur

De Intelect-cultuur

Bij Intelect kom je terecht in een hecht team met een passie voor mensen. Een dynamisch team van echte go-getters dat je elke dag inspireert om er met volle energie voor te gaan. Drive en durf zijn 2 kernwoorden die we allemaal hoog in het vaandel dragen. Wij moedigen elkaar aan de touwtjes in handen te nemen en er telkens met veel energie en plezier voor te gaan.

Hoewel we regionaal verspreid zitten, is er veel verbinding binnen ons team. We laten geen kans onbenut om gezellig samen te zijn. Denk daarbij maar aan het legendarische kwartaalweekend, de apéro’s, picknicks, afterworks …

Interne vacatures

Account Manager Gent

Gent

Je hebt ervaring met coachen van mensen in een commerciële setting en voelt dat je toe bent aan de volgende stap in jouw carrière. Meer eindverantwoordelijkheid, job autonomie en impact. Een eigen team, een eigen regio, een eigen klantenportefeuille. Klopt? Dan ben je bij Intelect aan het juiste adres. Wij zoeken een gedreven Teamlead voor ons kantoor te Mechelen.

Teamlead; what?s in a name?

Sales
- Jouw klantenportefeuille onderhouden, nieuwe vacatures bespreken en samenwerkingsovereenkomsten opstellen
- Binnen jouw regio de klantenportefeuille uitbreiden door onze diensten voor te stellen op maat van de HR-noden van KMO-bedrijven
- Adviseren van (potentieel) cliënteel op basis van jouw rekrutering expertise

People
- Recruiters opleiden zodat ze voor de ideale match gaan tussen klant en kandidaat
- Jouw team coachen, motiveren en inspireren. Evaluatiegesprekken houden om de focus te helpen bewaren
- Jouw team begeleiden in de volgende stappen in hun carrière, rekening houdend met hun individuele vaardigheden, sterktes en persoonlijke ambities.

Strategic
- Waken over de vooropgestelde omzet en de kantoorprognose rapporteren
- Dagelijks de focus bepalen van jouw team

Meer lezen

Stage HR & administratie

Kontich

Ben je nog op zoek naar een stageplaats voor volgend academiejaar (2023-2024) voor het 2de semester?

Wil je breder inzicht krijgen in de huidige arbeidsmarkt, de economische context en hoe het er aan toe gaat in het bedrijfsleven? Welkom bij Intelect, een no-nonsense KMO-rekruteringsspecialist, waar ook voor onze studenten impact, persoonlijke ontwikkeling en waardering centraal staan!

We beschouwen jou vanaf dag 1 als part of the team! Je ondersteunt ons ŒTeam Admin¹ door allround administratieve taken uit te voeren binnen HR gerelateerde materie. Denk hierbij oa. aan volgende taken;
- Samen met jouw collega¹s beantwoorden jullie vragen omtrent de loonadministratie. Je staat dagelijks in contact met klanten, interne medewerkers en uitzendkrachten om informatie uit te wisselen.
- Je verdiept je in payroll en sociale wetgeving en pluist vragen tot in detail uit. Je neemt een actieve rol op in het beheer en opvolging van de personeelsadministratie en zorgt voor de afhandeling van sociale documenten. Hiervoor sta je ook in contact met het sociaal secretariaat.
- Je ondersteunt ook allround in het algemene officemanagement, zoals het bestellen van kantoormaterialen en het opvolgen van de interne mailbox.

Dus;
Zoek je een stage waarbij je meer kan verdiepen in HR administratie en sociale wetgeving? Ben je geïnteresseerd in de wereld van de uitzendsector, waarbij je met verschillende soorten bedrijven en dus ook soorten arbeidscontracten in contact komt? Heb je zin om jezelf te ontwikkelen in een hecht, enthousiast team? Dan ben jij de stagiair die we zoeken!

Meer lezen

Recruiter Zaventem

Zaventem

Wil jij deel uitmaken van ons jong en ambitieus team dat zich vol passie richt op het vinden van kwalitatief talent voor KMO's? Ben je klaar om actiegericht aan de slag te gaan bij een rekruteringsspecialist met een no-nonsense mentaliteit waar authenticiteit, positiviteit en expertise centraal staan? Dan ben jij misschien wel de Recruiter die wij zoeken!

Wat houdt de job in?
Elke dag start met een teamoverleg, zo leer je van elkaar en kunnen er prioriteiten gesteld worden. Hoewel je verantwoordelijk bent voor je eigen kandidaten en klanten, heerst er een hechte teamgeest waarin advies en ondersteuning centraal staan. Als 'Direct-Searcher' maak jij deel uit van de enige rekruteringspartner in België die 100% zonder eigen database werkt. Dit betekent dat je proactief op zoek gaat naar de ideale kandidaat voor jouw klant en dit volledig op maat. De job bestaat uit verschillende fases: research, sourcing, matchmaking, monitoring en projectmanagement. Dit maakt de job niet alleen heel gevarieerd, maar ook uitdagend. Bovendien krijg je volledige autonomie over jouw agenda, waardoor je zelf invulling geeft aan je werkdag.

Recruiter bij Intelect:
Als Junior Recruiter kom je terecht in een startersfunctie waarbij je de kans krijgt om opgeleid te worden tot een echte professional in HR en rekrutering. Via de Intelect Academy krijg je talloze opleidingen op maat: interviewtechnieken, prospectie-, anti-discriminatietraining, ... Jouw professionele communicatie skills worden hierdoor ook steeds naar een hoger niveau getild. Je wordt dagelijks begeleid door jouw manager en vanuit het hoofdkantoor wordt er maximale ondersteuning aangeboden om je te helpen groeien tot een volwaardige Intelect Recruiter. Jouw carrièrepad mag je zelf uitstippelen op basis van jouw interesses en competenties. Doorgroeien kan binnen verschillende afdelingen en functies.

Meer lezen

Jobstudent Business Development

Kontich

Intelect HQ zoekt een business development jobstudent!
Ben jij tijdens het academiejaar 2023-2024 minstens twee dagen per week beschikbaar en heb je zin om een sterke eerste commerciële ervaring op te doen?

Het BD team staat in voor het eerste contact bij potentiële en bestaande klanten die op zoek zijn naar nieuw talent. Dankzij jouw rol binnen het team, voorzie je onze verschillende kantoren van interessante leads en kan je het team binnen alle aspecten van de job ondersteunen.

Jouw taken
- Telefonisch contact met potentiële klanten
- Opvolging bestaande klanten en klantenbinding
- Opvolging van de afspraken met de account managers en rapportage
- Searchen naar geschikte openstaande vacatures per regio
- Credit control: mails naar klanten ter opvolging van openstaande betalingen
- Fiches in ons intern CRM systeem aanmaken
- Contracten beheren

Kortom, je bouwt een eerste relevante werkervaring op met heel wat zelfstandigheid en ontwikkelt in no time professionele sales en communicatie skills.

Meer lezen

Vacature in de spotlight

Wil jij deel uitmaken van ons jong en ambitieus team dat zich vol passie richt op het vinden van kwalitatief talent voor KMO's? Ben je klaar om actiegericht aan de slag te gaan bij een rekruteringsspecialist met een no-nonsense mentaliteit waar authenticiteit, positiviteit en expertise centraal staan? Dan ben jij de Recruiter die wij zoeken!

Solliciteer

Testimonials

Talent in de spotlight

Interne rekrutering

Interesse? Neem contact op met Laurien

Neem contact op
Interesse? Neem contact op met Laurien
Contact

Laurien De Jonghe

work@intelect.be

0489 95 72 07